Hon och jag | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Hon och jag

Jag och min underbara tjej + mina favoritblommor!

Har varit lite tomt här inne från min sida men det är bara sååå mycket just nu med allt! Så jag räcker liksom inte till på alla fronter så som jag önskar känner jag. F var ute och rullade gräs igår och inatt och totalt jobbade han ute i 23 timmar i sträck. Vi hade massor med hjälp också och det var SÅ tacksamt. Nu är allt typ klart men det känns ju verkligen av att man har varit igång. Jag tror jag har sovit tre timmar inatt då Jolie varit strulig med sömnen + att jag gav F sovmorgon imorse då han jobbat så hårt och barnen vaknade tidigt.. Imorgon är jag tillbaka som vanligt igen och nästa vecka med. Så vill bara kika in och säga förlåt för så himla kass uppdatering här på bloggen denna vecka. Men det har verkligen varit så himla mycket. Tack för er förståelse. Stor kram fina ni <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats