God morgon fredag! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

God morgon fredag!

Och hej på er <3

Alltså fyyy så trötta vi var igår. Vi gick varandra på nerverna hela dagen trots att vi inte ens umgicks, haha.. Men så går det när man är vaken och rullar ut gräsmatta, stressar och måste få ut den på 24 h. Blir en sådan anspänning i hela kroppen på något vis och tröttheten slog till totalt igår under dagen.

Avlutade dagen som vänner iallafall och idag blir nog en bättre dag då vi har fått sova bra. Lite sömn och stress över något gör verkligen sitt. Ja ja, nu är det gjort och jag rekommenderar ingen att rulla ut gräs 😉 Det är typ en värre grej för relationen än att flytta! 😉

Önskar er en underbar fredag. Stor kram!

Igår startade jag morgonen hos en vän när Jason var lämnad på föris och så drack vi kaffe, åt lunch, såg TV när barnen sov en stund på dagen och bara myste. Behövde verkligen det! Trodde sedan att F skulle hämta Jason men han låg fortfarande och sov när det var dags för hämtning och jag lyckades inte väcka honom genom att ringa + att jag bad grannen plinga på men det fungerade inte heller, haha.. Så jag fick springa hem så snabbt jag kunde och det var väl egentligen där min irritation startade. Var ju själv så himla trött och hatar att stressa och ha bråttom när jag är det.. Så blev väl lite missar i vår kommunikation. Och så blev han sur på mig för att jag var sur på honom osv. Ni förstår nog =)

Sedan efter att vi hade hämtat Jason på förskolan så mötte vi upp Jeanette och hennes son, fikade och gick en sväng på Gamlia här i Umeå. Supermysigt! Jeanette är höggravid och kan få bebis vilken dag som helst nu! Är såååå peppad för deras skull. Och så nyfiken på vem som bor där inne i magen. Snart får vi träffa den lilla!

Och så lite träning mot kvällen efter middagen. Var så arg på mannen efter allt tjafs under dagen så var skönt att träna av sig det dåliga humöret.

Handlade sedan med Josefin till deras dop i helgen och köpte hem det vi saknade med. Och när jag kom hem på kvällen så såg jag och F på serier, åt godis och kramades. Tycker det är helt okej att vara ovänner, tjafsa och vara less på varandra men väldigt viktigt att komma ihåg att säga förlåt och prata ut om dagen och det som faktiskt väckte tjafset från början. Oftast har man ju helt olika syn på saker och då blir det ju lätt en krock när ingen är redo för att höra den andras version av det hela i stundens hetta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofi

  Så himla fint, bra, ärligt och KLOKT skrivet om bråk och relationer. Huvudet på spiken. Du är en gammal själ 😉 Kram! ❤️

 2. Esther

  Jag uppskattar verkligen din ärlighet i detta inlägg. Man tror lätt att andra (särskilt offentliga personer) har det så lätt i sina relationer, eftersom det inte direkt är DET man kanske vill skriva om på blogg/instagram. Allt ser ofta felfritt ut, utåt sett. Så det är skönt att läsa att även ni bråkar och blir arga på varandra. Kanske konstig grej att uppskatta, men igenkänningsfaktorn är viktig ibland. Kram!

 3. Nathalie Amanda Gullan Gustafsson

  Lite komiskt! Men det är ju så konstigt egentligen, jag blir sur när min partner säger att jag är sur eller så blir jag sur för att han ät sur 😅

 4. Elin

  Hej Gabriella! Jag har för mig att ni åkte från Göteborg till Umeå när Jason var relativt liten, 1-2 månader kanske. Stämmer detta? 🙂 Tänkte isåfall höra med er hur ni la upp resan? Stannade ni ofta/många gånger och hur långa pauser tog ni? Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Stämmer jättebra 😀 åkte på natten när han sov och stannade för att amma när han ville det! Vissa gånger tog vi en paus mitt i vägen och sov på hotell 🙂 vi kände av lite hur mycket vi alla orkade, kram!

 5. A

  Saknar du inte körkort i såna situationer? Tänker att ifall du haft det så kunde F ha fortsatt vila(=mindre irriterad sen kanske?) och du hade inte behövt stressa osv?:) jag tog mitt körkort i höstas då vi fick vårat andra barn och alltså WOW. Jag trodde inte att körkortet skulle underlätta så mycket som det faktiskt gör! Man är så fri och kan klara sig själv på ett annat sätt. Nu var det egentligen inga problem innan heller då min sambo var sjukt snäll och skjutsade/hämtade osv ändå hela tiden. Men ändå! Med körkortet kan ju jag bidra på ett helt annat vis också. Det underlättar sjukt mycket:) kram på dig och hoppas ni får en bättre dag idag!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej, inte för sådana situationer ;p han får kliva upp och hämta sitt barn på föris om jag har det andra barnet ex. Skulle aldrig lassa över allt ansvar för barnen på mig själv så.. <3 Men absolut för att ta mig till platser snabbt och smidigt 🙂 <3 Kan tänka mig det. Riktigt lyxigt att ha körkort och underlättar ju vardagen enormt, kram! <3

Annons
stats