Ny jumpsuit | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Ny jumpsuit

Inlägget innehåller annonslänk

Alltså huuur fin är inte denna!? ÄLSKAR den!! Kommer bära den massor i sommar. Ni hittar den HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susann

  Hej! En fråga från en rödhårig här☺. Är era barn lite rödhåriga också? Tycker det inte stämmer överrens med era föräldrars hårfärg. Ser inga röda gener, min mamma är rödhårig, pappa mörk hårig, men rött skägg. Alltså blev vi barn rödhåriga. Har själv 2 barn, dom e inte rödhåriga för pappan har inga röda gener i sig. Jag är bara nyfiken,om inte genteorin stämmer alls som jag trott.🌼

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jamen lite faktiskt 😀 F var lite rödlätt som barn men det är helt borta nu! Jag har mycket fräknar i ansiktet och mannen har över hela kroppen 😀 så vi har några rödhåriga i släkten 🙂 haha vad kul! Kram <3

Annons
stats