gabriellajoss

Gabriella Joss

Min fina kruka är uppe!

Inlägget innehåller annonslänk

Ber om ursäkt för två inlägg idag med annonslänkar men jag måste bara visa er denna helt underbara kruka! Tycker den är så snygg men ändå med det lilla extra. Har haft den ståendes rätt länge och tänkt hänga upp den men inte haft någon krok så igår tog jag tag i det och köpte hem en. Hur bra blev det inte!? Gillar verkligen att krukan hjälper till att vattna örterna lite om man skulle glömma någon dag. Och väldigt enkel design men ändå lite annorlunda just för att den hänger lite snett =) Älskar den!

Ni hittar krukan HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats