gabriellajoss

Gabriella Joss

10 saker jag vill ändra i vårt hus

Fick en fråga i helgen om jag inte kunde berätta om 10 saker jag vill ändra här i vårt hus. Så här kommer 10 saker som jag kommer på!

– Jag vill ha ett större badrum! När vi skulle bygga och “bara” hade 150 kvm att fixa en planlösning på så tänkte vi att vi hellre lägger yta i alla sovrum och allrum.. Men nu ångrar vi det lite samtidigt som vi gärna vill ha dom ytorna som vi har i alla andra rum med. Men vi ska bygga ut i framtiden och då blir sociala ytor, ett badrum + tvättstuga större =)

– Jag hade gärna valt grått kök och en annan bänkskiva.. Men är sååå nöjd med vårt vita med!

– Större sociala ytor!

– Det hade varit kul med bastu i anslutning till ett av badrummen. Det får vi ordna när vi bygger ut.

– Önskar att vi hade valt en ljusgrå nyans på alla väggar på nedervåningen istället för vit.. Orkar inte måla om det just nu heller, haha..

– Hade önskat mörka fogar på badrumsgolven då dom blir så skitiga. Har valt ljusgrå och det känns dumt såhär i efterhand.

– Hade önskat att vi inte hade element på övervåningen. Vi har ju inga på nedervåningen och det är sååå skönt!

– Om jag hade byggt mitt hus från grunden igen så hade jag önskat svarta fönster med svarta spröjs tror jag. SÅ snyggt. Men dom vi har nu är enkla och fina så jag klagar inte.

– Hade valt en annan trapp då den vi har är så känslig (dock så är den sååå fin tycker jag) och så hade jag nog byggt in lite mer belysning i trappen.

– Jag hade valt at sätta vårt fönster i trappen längre ner istället för högst upp. För nu kan vi varken ha något i det eller dammtorka det.. Så störande…

I helhet så finns det inget att klaga på. Jag älskar vårt hus! SÅ tacksam över att vi får bo här och möjligheterna med huset är ju oändliga då vi har stor tomt som dessutom är helt tom åt ena hållet. Så vi kan bygga till och bygga ut och göra precis vad vi önskar i framtiden.

Och på tal om hus så var vi nyligen med i “hemma hos” i VK =) Så kul! Älskar reportaget och hon som var här är sååå himla fin och snäll! Vi har träffats förut med. Dock så skrev dom lite fel om Jolies hjärtfel då hon inte har något hål i hjärtat utan ett fel med en klaff i hjärtat. Men ja, det blev ju superfint och så kul att dom ville komma hit och se vårt hus!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Åh vad intressant!
  Jag drömmer om att bygga ett hus med relativt små sovrum, då man bara sover där inne liksom. Behöver inte mycket yta till det haha. Sen att barnen har varsitt litet sovrum med ett stort gemensamt lekrum 😍 och ett stort badrum!!
  Tycker ni bor superfint! Värsta drömmen! Men hade aldrig valt så vitt själv pga våra barn är älskar att kladda ner allting haha. Grått är ju superfint! Även ljus-ljus blått gillar jag på väggarna. Känns mindre varmt på somrarna då 😂😂

   1. Sabina

    Tänk på att barnen blir större och behöver få plats med kompisar, skrivbord, större garderob etc. Absolut minst 10kvadrat per rum, gärna större! Föräldrasovrummet däremot är onödiga kvadratmeter, då vi bara sover i vårt rum. 2 allrum är ett måste så att barnen kan ha ett eget när de är större och har kompisar över! Även separat tvättstuga, vet att en del kombinerar med toaletten!

stats