gabriellajoss

Gabriella Joss

En stor omställning i min vardag

Som jag har skrivit förr så innebär hösten en del omställningar för oss som familj. Igår frågade jag en av mina bästa vänner om hon vill börja jobba med mig ett par timmar per dag med start i höst. Och jag fick svaret JA så ingen är gladare än mig just nu! F börjar ju plugga heltid i höst (han fick veta att han kom in idag så ska berätta för er nu snart vad han ska göra mer exakt) och då behöver jag verkligen någon som hjälper mig med allt som hör till det jag gör. Någon som kan kliva in och ta den platsen som mannen tar i vanliga fall. Klart han kommer att hjälpa mig med men det blir svårare på vardagarna när han är iväg. Jag gör ju det mesta själv men jag kommer att ha Jolie hemma på heltid fortfarande och Jason kommer at gå 15h/veckan. Och trots att sociala medier är ett lyxigt så är det fortfarande ett jobb som tar tid och kräver engagemang. Så i höst ska jag få mer hjälp! Och ni kan förvänta er mycket mer träning, goda recept och annat kul på bloggen. Känner verkligen att jag kommer att vilja ge allt när det kommer till mina kanaler mot hösten efter att semestertiderna är slut! =) Så hoppas att ni vill hänga med mig fortsättningsvis också. Tack för att ni finns och vill hänga med i vårt liv. Ni betyder så mycket!! Hoppas att ni njuter av sommaren och tid med familj och vänner. Att ni gör det som gör er lyckliga och som får er att må bra. Kram <3

Tänk vad tiden går och saker förändras.. Detta är på pricken två år sedan när Jolie låg i magen, juli 2017.

Vi skulle ut på date! Denna klänning har jag kvar och funderar på att prova den nu när jag inte är preggo? Tänk om den sitter bra nu med!? Har helt glömt bort den men vet att den finns långt bak i garderoben!

Och vilket hår jag hade! Löshår var det dock men vad fint det var =)

Juli 2017 bestämde vi också hur våra fönster på huset skulle sitta. Är så nöjd med hur det blev till slut. Vi tog också bort groventrén som ni ser där på sidan.

2018 då för ett år sedan.. Kom igång lite med hemmaträning för första gången efter förlossningen med Jolie.

Vi var en familj på fyra, äntligen! Så fint.

Här var hon ett halvår. Och nu är hon ett och ett halvt år. Fy, vad det går snabbt.

Gjorde massor med roliga utflykter!

Hängde med till vännernas stuga. Förra sommaren minns jag verkligen som helt fantastisk när det kom till värme, väder och umgänge. Och nu är det 2019 och vi skapar nya minnen för livet. Ser fram emot resten av denna sommar och vad den har att erbjuda.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats