gabriellajoss

Gabriella Joss

Outfit på bröllopsdagen

Inlägg innehåller annonslänk

Såhär såg jag ut i lördags! Fått så mycket frågor om toppen och den hittar ni HÄR. Kjolen är också från samma ställen men den är ett par år gammal! =) Älskar att klä mig såhär! Känner mig så fin i denna typen av kläder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Toppen är så otroligt fin 😍 Du är jättefin du med ☺️ Får man fråga vad du har för storlek på toppen? Jag funderar på att beställa men velar lite mellan storlek XS och S ☺️

  2. Hanna M.

    Hej Gabriella!
    Alltså jag smälter när du kollar in i kameran!! vad vacker du är 😍 Först och främst måste jag berömma dig för din suveräna blogg ❤ jag själv är 29 år gammal och lusläser din blogg varje kväll efter barnen somnat. Jag tycker att dessa blogginlägg är väldigt inspirerande 👌🏻Du har den perfekta stilen och jag vill ha fler publikationer på din blogg som visar dina kläder 🙏🏻🙏🏻 Kram kram fina ❤

stats