gabriellajoss

Gabriella Joss

Torsdag!

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med er. Vi mår bra här hemma men Jolie har fortfarande ögoninflammation. Vi ska dock ta vara på dagen ändå med sol och mys ute. Det är ju så härligt att bara kunna öppna dörren och springa ut.

Igår gjorde ju jag MR och det var sååå läskigt. Hade med mig min vän Josefin och det var typ hon som peppade mig till att våga göra det till slut. Det lät såååå högt och jag fick panik av tanken på att jag liksom var “fast” där inne. Tyckte också att det var obehagligt att inte få lyssna på något annat än dom där ljuden + klockan som tickade när man inte hörde ljuden. Läst att vissa får lyssna på musik men eftersom att jag var tvungen att andas efter instruktioner i perioder så gick inte det.. Ja ja, nu är det gjort iallafall och vi hoppas på bra resultat.

Igår vaknade Jolie tio minuter efter att jag hade lagt henne och ville typ inte sova på resten av kvällen. Så det är trötta föräldrar här hemma igen. Hej hej småbarnslivet.

Kram på er och ha en mysig dag!

Startade gårdagen med äggröra i solen. Ägg, creme fraich, gräslök och örtsalt är godaste kombon!

Huslivet alltså, det är det bästa som finns.

Tog en fika direkt vi kom in till stan =)

Och så lunch efteråt såklart!

Åkte och tränade direkt efteråt och lite rumpa börjar jag ju få om jag får vara lite ytlig! Min rumpa försvann totalt vid båda graviditeterna och under tiden som jag ammade så det känns kul att jag inte bara känner mig starkare utan att det faktiskt även känns och syns att jag gör framsteg. Har tränat regelbundet i sex månader nu ungefär men det är nu mot slutet jag kommit igång ordentligt. Så kul!

Mötte sedan upp barnen och mannen! På tal om barnen så växer dom såååå fort och har fått nya skor. Jason har nu storlek 28 och Jolie har 23. Galet! Känns som om jag köpte nya skor nyss och så var det redan dags igen!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Hej 🙂
  Lägger du i creme fraichen efteråt när röran är stekt eller innan i själva äggsmeten?

 2. Leona

  Hej Gabbi! Jag älskar din blogg och undrar bara vad det är för streck på Jasons ben? Har han kliat sig eller är det utslag/ exem? Jag undrar eftersom jag har en dotter som har såå otroligt mycket exem & sår på hela kroppen 🙁
  Ha det bäst! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej, det är smuts som rinner ;p riktiga sommarben! Han är och klättrar överallt och är inte rädd att bli skitig! Kram <3 🙂

stats