gabriellajoss

Gabriella Joss

Ett sent torsdagsinlägg

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra här hemma och har hunnit storhandla, träna och städa lite. F ska snart iväg och gymma och hjälpa min bror att flytta och jag får besök av två vänner och alla deras kids. Ska bli så mysigt! Och ikväll när barnen ska sova så ska jag iväg och shoppa byxor för jag har verkligen INGENTING i min garderob som sitter bra längre. Allt är antingen för tight om rumpan och för stort runt midjan eller tvärtom. Blir tokig, haha! Har ni tips på snygga byxor som finns i butik nu? Vill ha både ett par högmidjade, enkla, svarta som sitter tight men ändå är lite lösa och ett par snygga jeans! Beställde faktiskt lite kläder från Cubus här om dagen och då blev det också två par jeans så hoppas att dom sitter bra! Är ju egentligen svårt att handla om man inte får prova (just brallor iallafall) men jag gör ett försök så får jag väl se =)

Önskar er en underbar dag! KRAM <3

I tisdags var jag hos Tove hela kvällen efter att barnen hade somnat. Blev massoooooor med tjejsnack och godis. Slutade med att vi bara låg och skrattade i soffan, haha. Älskade vän! Tänk att jag har henne, så tacksam!

Barnen som aaaaaldrig sitter stilla längre satt stilla i en timme och såg en film för en gångs skull, haha. Så det var jag tvungen att föreviga med en bild. Våra små har börjat leka så bra och så mycket tillsammans. Det är så himla fint att se hur bra relation dom har redan nu. 

Älskar min nya tröja! Visst är den mysig!? Finns i massor med olika färger och ni hittar den HÄR. Har förresten plockat fram mina converse nu och gud vad jag har saknat dom! Kan inte förstå att jag inte har använt dom på hela sommaren!? Det är nog för att mina tofflor är snäppet skönare, haha =)

Just nu är det play-doh och klossar som det leks flitigast med här hemma. Och så ritar vi mycket, pysslar mycket och tränar på bokstäver. Efter vår nästa resa till Stockholm i slutet av månaden börjar Jason på föris igen och det är delade känslor inför det. Speciellt för F som varit hemma med barnen så länge nu men som ska börja plugga igen! Märks att han verkligen tar vara på tiden till max. Och jag passar på att unna mig extra mycket egentid nu då jag ska dra det största lasset i höst med precis ALLT här hemma =) Är lite nervös men är övertygad om att det kommer att gå bra. Barnen blir ju bara äldre också och allt mer självständiga vilket jag tycker är rätt skönt. När Jolie slutade stoppa saker i munnen så insåg jag hur skönt det är att faktiskt ha lite större barn. Tänk att min lilla tjej fyller två år i vinter!? Så svårt att ta in.

Hela hemmet är fullt av vackra blommor nu och det gör mig sååå glad. Finns inget jag älskar mer än rosor och pioner när det kommer till materiella saker.

Igår kväll när barnen skulle sova så åkte jag och min vän Josefin och åt middag på stan och sen åkte vi till henne. Sååå mysig kväll! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tua

  Åh ser så otroligt gott ut!❤️ Just nu ligger jag på plast 41 på mest besökta bloggar i Västerbotten😎 på nouws bloggtopplista!😇

 2. BM

  Men du verkar aldrig vara hemma nu på kvällarna. Försök och ta vara på och vara med Fjodor på kvällen när barnen lagt sig. Jag förstår att ni har det svårt nu.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Fjodor kommer vara borta varje kväll nu i slutet av augusti när han ska ha nollning i och med att han ska börja plugga. VARJE kväll. Och så får han besök av en vän från Stockholm och då ska han också vara borta en hel del. Är det något du också har problem med? Eller är det okej då för att han är kille? Vi sköter vårt egna så du behöver iiiinte lägga dig i. Lovar dig att vi har bra kommunikation och gör det som är bäst för just oss här och nu! Kram!

 3. Sofia

  Funderar på ditt tidigare inlägg. Vi är ensamma, har noll avlastning, med våra barn på 8, 4 och 1. Förstår dig helt! Ni har inte funderar på att låta Jolie gå på fsk lite grann, tex 15 h/vecka eller så? Ni skulle få några timmar tillsammans eller tid och ro att jobba undan ifred. Lycka till! ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej, hon får börja när hon är lite äldre tänkte jag. Just för att hon har hjärtfel och sådär<3 Stor kram fina du <3

stats