gabriellajoss

Gabriella Joss

Friyay

Oj, vad denna vecka har gått FORT. Alltså verkligen jättefort. Har haft så fullt upp med precis allt + massor med tankar så har knappt hunnit tänka på hur dagarna har passerat.

Igår åkte mannen hemifrån mot eftermiddagen och jag fick besök av vänner och deras barn. Vi fikade och pratade medan barnen lekte och sedan åkte jag och handlade byxor när kidsen skulle sova. Som jag skrev så hade jag verkligen ingenting i garderoben som passade så det kändes så bra att hitta lite nytt. Sedan blev det en sväng förbi Tove en stund och när jag kom hem så såg jag och F en film och bara kramades i soffan. Så fin torsdag!

Förresten.. Får fortfarande dryga kommentarer om att jag är borta för mycket hemifrån osv. HUR ORKAR NI!? F ska ha nollning snart i och med hans pluggstart och då ska han vara borta aaaaalla kvällar i en vecka typ.. Och så ska han få besök av en vän från Stockholm (och kommer då att gå ut) och ska iväg hem till vänner om någon helg (och vara borta halva natten då dom ska ha någon nördkväll med spel eller film, haha). Han kommer att vara borta massor framöver om kvällarna. Och jag passar på nu då jag vet att jag blir mer fast hemma sen när det är hans tur. Låt oss lösa vårt egna själva så som det blir bäst för oss. Vi har väldigt bra kommunikation och kommer överens jättebra. Är det något jag är tacksam över så är det just det. Vi är båda lyhörda på den andras behov och känslor och just nu har det varit väldigt bra för oss att vara ifrån varandra lite extra och sakna varandra. Och för er som tror att jag inte umgås med barnen – jag åker ju iväg när dom SOVER. Och även om jag åker iväg när dom inte gör det så gör inte det mig till en sämre mamma utan snarare tvärtom. Nu vet ni det.. Igen.. Orkar inte förklara mig mer.. Haha..

Idag ska jag träna och sedan träffa en mäklare här i Umeå angående eventuellt framtida jobb. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med det och det har känts så självklart nu på slutet att jag vill veta mer och sätta mig in i det. Finns så mycket jag vill göra i livet och så många olika yrken som jag är sugen på.. Får se hur det slutar men jag ser fram emot en intressant pratstund iallafall =) Senare kommer min vän och hennes barn hit för lek och fika. Stor kram på er fina och hoppas att ni får en fantastisk fredag! <3

Igår fick F sovmorgon och jag och barnen klev upp och tränade lite på bokstäver, ritade och pratade. Så härlig morgon.

För alltid min bebis! Min älskade, snälla, stora och kloka Jolie. Herregud vad hon växer. Och pratar gör hon också heeeela tiden.

Mys med vänner på besök!

Och såhär trött blir man när alla åker hem, haha =)

Vi hade en timme på oss att kolla på byxor igår innan shoppingcentret stängde och jag är så glad för det jag hittade! Ska dock tillbaka och kika en sväng till nu i dagarna när jag har lite mer tid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann-Sofie

  Hej! Älskar din blogg den är så inspirerande! Har ni inte funderat på my nanny? Apropå barnpassning och att ni har svårt att få det. Ha en fantastisk dag! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej <3 men tack snälla! Nej, det känns så läskigt att någon som vi inte alls känner ska vara med barnen på något vis.. KRAM <3

 2. Sarah

  Men snälla nån. Man mår så bra av lite egentid. Finns ingen skam i det oavsett om man är mamma eller pappa. Barnen lämnas ju inte direkt ensamma hemma. Jag blir en sååååå mycket roligare, tålmodig och harmonisk mamma när jag får komma hemifrån lite och vara ensam en stund.

 3. Ida

  Jag blir så glad när jag ser att du är ute och roar dig, tycker det istället borde inspirera andra till att göra detsamma än att bara vara hemma med barnen. Så viktigt att få komma ut och leva för sin egen skull också. En dag ska trots allt barnen växa upp och vill klara sig själva, vart står man då om man levt för barnens skull hela tiden? Jag tror man skulle (och vet många fall) tappa bort sig själv. Man är inte en sämre mamma för att man har tid för sig själv, det är nog egentligen det hälsosammaste man kan göra ❤️

 4. Maria

  Vet du vad! Strunta i deras dryga kommentarer lätt för folk och sätta pekfingret på saker. Tycker verkligen du förtjänar att få lite egentid! Du har 0 avlastning som många andra faktiskt har( rätt säker på att de som kommenterar har hjälpande syskon o föräldrar-.-) nej njut du är inte mer än en människa även om du är en mamma och säkerligen rn supermamma! Brukar inte kommentera på folks bloggar men hatar orättvisa och jag är snart en blivande mamma blir så illa tagen av sånt här. Usch på er människor som inte kan annat än o trycka ned!

 5. Cecilia Jarl

  Rekommenderar inte mäklaryrket! Jag har varit mäklare i 3 år med småbarn, det blir väldigt mycket jobb och lite familj, Så glad att jag tog steget och studerade vidare till fastighetsförvaltare, liknande yrke men på fasta tider och bättre lön.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår 😀 jag jobbar ju så redan nu med kväll och helg så det hade nog gått bra. Men tack för din tanke och erfarenhet! KRAM <3 <3

 6. Sanna

  Fina!
  Försök(förstår att det är svårt) att inte bry dig om negativa kommentarer, majoriteten av oss tycker att du är bäst och hejar på din familj. Att sådana kommentarer ens dyker upp 2019….
  Kram på dig❣️

 7. L

  Fattar inte hur folk orkar hålla på o gnälla över hur ni gör o lever?!
  Antar att de ör avundsjuka för att ni har egentid o unnar den andra partnern de också!
  De är viktigt med tid för sig själv för att orka vara pigg o glad för sina barn 🙂

 8. Mel

  Vad är det F ska börja plugga? Spännande,lutar det mot att du också ska börja plugga inom en snar framtid? Ni är ju överlag väldigt mycket med era barn båda två. Strunta i kommentarerna!

 9. Anna Köhler

  gud vad drygt med såna personer varför ska inte du som mamma få unna dig barnfria kvällar någon gång? om du o F är överens om det så är det inget fel alls i detta

 10. Sofia

  Fattar helt ärligt inte hur folk orkar lägga sig i allas liv så mycket. Herregud, passa på att få din egentid, man behöver det. Och speciellt om ni haft det lite tufft på senaste. Nu vet jag ju inte vad som ligger bakom er svacka, men ni har ju verkligen spenderat mycket tid tillsammans i flera år, båda gått hemma tillsammans. Självklart en stor förmån, men jag hade aldrig orkat spendera så mycket tid med min man 🙈😂 du är en grym mamma Gabriella, försök att inte ta åt dig!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej men visst är det så <3 tack gulle du!! Största kramen till dig och återigen STORT tack <3 blir så rörd <3 <3

 11. Denice

  Jag förstår att de är jobbigt med kritik och negativa kommentarer. Men jag tycker att du ska försöka att ge dessa människor mindre luft. Strunta i folk som bara vill förstöra. Strunta i att kommentera det. Det är ju precis vad dem vill. Du är fantastisk så skit i dem!

 12. Cissi

  Tror att folk helt enkelt vill provocera eller är avundsjuka. Förstår din frustration över att man ska skuldbelägga mamman men pappan kommer fri oavsett. Går pappan ut en hel vecka och festar så är det typ ja men vad roligt för honom, han behöver ha lite kul och vara ifrån sina barn. Medans om en mamma gör samma ja då är det hat mot henne. Önskar bara att det fick ett slut. Men kan du inte blocka sådana kommerer? Sedan ÄR det ju också så att när barnen blir större så får ju även mamman (om man ammar) mer frihet också då barnet inte är i samma behov av amning kanske och det frigör ju mamman mer och de tänker nog inte heller folk på. Bara för att man är mamma slutar man inte vara sig själv.

  Jag tycker du är en grym mamma av vad man får se här på dina kanaler och kan i stället få lite dåligt samvete att jag inte leker mer med mina barn som ni verkar göra. Tycker ni är hur fina föräldrar som helst. En riktig förebild 💞

  Ps: kan du inte visa vilka byxor du köpte? Hur de sitter och märke/modell osv? Behöver jeans och det är ju SÅ svårt att hitta!

  Stor kram till dig! ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är så STÖRANDE. Just att pappan får göra vad han vill typ oavsett vad och blir hyllad för minsta lilla 🙂 Och tvärtom för oss mammor. Gina tricot och dom heter Gina tror jag 😀 har storlek XS och är 170 cm. Dom sitter tight men inte för tight tycker jag. KRAM till dig och tack för all fin pepp och för dom fina orden. Betyder så mycket för mig!! <3 <3 <3

 13. Amanda

  Men åååh vad irriterande att folk skriver elaka och onödiga kommentarer om att du är iväg! Tror själv att det är folk som antingen inte har barn eller folk med barn som bara är avundsjuka som kommenterar. Jag har två barn, en 3 åring och en 5 mån… jag har på senaste tiden börjat längta efter att sluta amma så att jag kan få åka iväg och hitta på saker själv! Det är ju såå skönt att få komma iväg och vara sig själv, samla energi och få ha roligt… man blir ju en så mycket bättre mamma då.

stats