gabriellajoss

Gabriella Joss

Gårdagens ben/rumpa-pass

Vet ju att många vill att jag ska dela med mig mer av träning och igår så hade jag proffshjälp med mig på gymmet =) Så blev lite bilder och tänkte dela med av vilka övningar vi gjorde. Är sååå glad att jag har Emilia som peppar mig till att köra hårdare och bli starkare. Och jag blir ju sååå motiverad bara av att vara med när hon tränar och se hur stark hon är, haha.

Hacklift/Benböj – Benböj i maskin: 

2 varv x 10 uppvärmning med lägre vikt

4 x 10 (körde fyra varv med vikter som gjorde att den sista reppen i varje varv knappt gick att genomföra – så tungt ska det vara)

“Rumpspark i maskin”: 

4 x 10 på varje ben

Smala benböj med kettlebell på en viktplatta: 

Vi hade hälarna på en viktplatta och anledningen till detta är att man blir stabilare i botten och kommer djupare ner. Man jobbar också mer med framsidan av låren när man står smalt.

4 x 10

Benspark/Leg extension: 

3 x 12

Leg curl:

3 x 12

Tycker att känslan jag har kring träning nu är så himla härlig! Älskar att gå till gymmet, längtar varje kväll till nästa pass.. Och hur jag har kommit dit? Det har blivit så naturligt.. Minns att jag tyckte att det var sjukt tufft att släpa sig till gymmet i slutet av förra året. Hade noll ork eller motivation men jag bestämde mig på något vis där och då att jag skulle komma igång igen efter graviditeter och förlossningar. Jag visste ju innerst inne att jag mår sjukt bra av att träna då jag har tränat mycket förut. I början hade jag med andra ord inga förväntningar på mig själv utan bestämde mest att “jag ska gå till gymmet och bara jag tar mig dit så är det bra jobbat”. Och det gjorde jag! Nästan varje dag! Och sakta men säkert började jag älska det igen och intresset växte fram. Det började med andra ord helt utan förväntningar till att jag blev uttråkad av att bara göra samma övningar och ville ta mg framåt och utvecklas. Jag hade ju lite förkunskaper då jag tränade sjukt mycket på gym innan Jason kom men annars är mitt bästa tips att investera i en PT eller kika på instagram då många stora träningsprofiler faktiskt delar med sig av sina pass helt gratis där. Att träna är verkligen den bästa investeringen jag har gjort i mig själv och jag blir så genuint lycklig av att få göra det. Bästa egentiden också! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Får man fråga hur ofta du tränar rumpan? Man ser verkligen att den är tränad! Har själv precis börjat träna 2 ggr i veckan och har mitt fokus på just rumpan, haha!

stats