gabriellajoss

Gabriella Joss

God morgon fredag!

Hej vänner <3

TACK för all respons, alla fina ord och all pepp igår. Ni är bäst och det betyder så mycket mer än vad ni förstår för mig. Så återigen – tack!

Idag kommer lite vänner hit på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi iväg till andra vänner. Så blir mycket mysigt häng idag. Precis som en fredag ska vara! Och så ska jag jobba ikväll och imorgon! På söndagen är jag själv med barnen och det ser jag fram emot massor. Har dock inte bestämt vad vi ska hitta på men vi får hoppas på fint väder.

Stor kram och ha en underbar helg! <3

Gårdagens mysiga kläder! Tröja från VILA och tights från Aim´n =)

Torsdagens morgonkaos såg ut såhär. Jag fick sovmorgon av mannen och sedan skrev jag en mat/handlingslista med Jolie som sällskap medan Jason lekte på golvet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mel

  Hej, jag har känt på mig på sistone att allt Inte är bra även om du inte skrivit det rakt ut varje dag. Har fått en känsla av att du och F börjat leva lite separata liv.. tänker att det hänt så mycket i era liv på sistone och dessutom ditt jobb som är roligt men på nåt sätt kräver att du ständigt jobbar och är uppkopplad. Kanske det kan vara värt att testa parterapi? När man har barn ihop vill man ju testa allt för det hemska med att separera är ju att ha dom halva tiden. Hoppas att allt löser sig mellan er, jag tror på er!❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack för att du delade med dig av dina tankar <3 vi kommer att försöka lösa allt så bra som möjligt för oss. Stor kram! <3

 2. Fride

  Funderar ni på att gå skilda vägar? Jag hoppas verkligen på er <3 Ni har alltid verkat ha sådan fin kärlek och ni har verkligen inspirerat mig med den så många gånger! KRAM

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vad fin du är, tack snälla du!! Ja, vi har verkligen en jättestark kärlek och är varandras närmsta familj. Men vi får se hur allt blir, kram <3

 3. Lisa A

  Jag brukar tänka att livet är som ett pussel, ibland får man inte bitarna att passa hur mycket man än vill det och tillslut så faller allt på plats 🥰

 4. marie

  Hej. Jag tänker att det inte är ett dugg konstigt att ni har det tufft. Livet ställde sig på ända när ni fick ett barn som har hjärtproblem. Sånt gör att man hamnar i en livskris och saker och ting förändras. Jag känner igen det från när min son var liten och föddes med en sjukdom som gjorde att han fick opereras 2 veckor gammal, låg på intensiven och sen var vi isolerade för att han inte skulle få infektioner. Samtidigt hade jag en 3-åring. Jag hamnade i en livskris där jag mådde skit och började ifrågasätta allt. Började hos psykolog och efter något år gick vi isär, jag omskolade mig och ändrade mitt liv totalt! Såhär 25 år senare kan jag se att det var det bästa som kunde hända! Inte att sonen var sjuk såklart men att jag hamnade i en kris (25 år) och började tänka efter hur JAG ville leva mitt liv. Idag har jag mitt drömjobb, en ny man sedan 20 år och vi fick ytterligare ett barn. När man får ett sjukt barn så rämnar livet, och att leva under den pressen att inte veta hur framtiden ser ut är sjukt tufft. Vi gick på kontroller i 16 år. Antingen så går man stärkta genom det som ett par eller så går man isär. Vi är dom bästa vännerna och har alltid satt våra barn först, men vi blev tillsammans när vi var 14 så inte så konstigt att man valde att separera. Nu menar jag INTE att det är så för er, men vill ändå skicka med mina erfarenheter och tankar. Att få ett sjukt barn är bland det värsta man kan råka ut för och ingen som inte är eller har varit i den situationen kan förstå hur pressande det är. Ni kanske ska gå och prata med ngn om just detta, för det kan vara så att ni hanterar det helt olika! Jag var mkt mer rädd och ångesfylld än pappan tex. KRAM på dig och lycka till med allt

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Du har så rätt i det. Gud, jag får tårar av det du skriver.. Fint att du ville dela med dig. Fina, starka du. DU är fantastisk!! Tack för att du ger så mycket hopp. Största kramen till dig och tack igen <3

   1. marie

    Tack <3 Du får gärna maila om du vill bolla, känner såväl igen mig i allt du skriver från när jag själv var i din ålder. Kram

stats