gabriellajoss

Gabriella Joss

Kika in i kontoret

Haha, åh detta tar sådan tid allting men på lördag ska jag pyssla på lite mer här inne och fixa med tavlor och små detaljer. Önskar att det fanns mer tid på dygnet så att jag kunde få det precis som jag önskar snabbare men det får ta den tid det tar. Här kommer lite små tjuvkikar från kontoret så länge iallafall =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Är så imponerad av dig och din styrka. Du inspirerar verkligen och det är starkt att dela med dig ♥️ Jag hoppas du hittar dig själv och att allt löser sig!
  Vill se mer av kontoret ser helt fantastiskt ut! Vart kommer allt ifrån? 😍
  Stor styrkekram ♥️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vad du är fin <3 tack snälla du!! Kommer massor med mer inlägg 😀 byrån från Ikea, lampan från Ellos, mattan från Classic collection, kram <3

 2. Mia

  Fint kontor! Tänkte dock mer på att fråga om annat. När jag och mitt ex som var förlovade då tog av oss ringarna var det i praktiken över. Ringarna symboliserar ju att man hör ihop. Förstår med barn och hus att det inte är lätt att gå skilda vägar. Men har ni börjat träffa andra med nu? Eller är förhållandet fortfarande “stängt”. Känns som att ta av ringarna är symboliskt för att visa att det är över och att andra kan se att man är singlar ute på marknaden. Ifall ni går skilda vägar hoppas jag du delar med dig varför det blev så. Tog kärleken slut/blev mer som bästa vänner/vi ville träffa andra typ. Alltså självklart inte ingående det är ju privat.

  1. Lollo

   Vad olika man kan tänka! Min man använde inte sin ring på säkert minst 2 år pga att den skavde mycket vid träning. Samma för mig en period när jag tränade flera ggr i veckan. Orkade inte hålla på att ta av och på (den sitter ganska tight på mitt finger) + ville inte riskera att tappa bort den så den fick ligga i en ask i säkert förvar hemma. Att inte ha sin ring på fingret betyder olika för olika människor och man behöver inte lägga sig i hur andra par/enskilda personer väljer att göra.

   Till dig Gabriella: Du är stark och ni klarar er igenom detta! Hur det än blir så klarar ni er, det kommer bli bra. Hade själv en kris nyligen med min man och visste varken ut eller in. Det blev verkligen kaos och jag trodde det behövde vara slut (vi träffades också unga och gifte oss vid 18/19 år), men jag visste att jag skulle klara mig oavsett och komma ut starkare på andra sidan. Vi klarade oss igenom krisen och är idag starkare än innan. Livet händer oavsett om vi är singlar eller gifta, man får hantera det så gott man kan och inte tappa hoppet om att det blir bra igen. För det blir det, även om det kanske blir annorlunda och inte som man hade tänkt. Kram <3<3<3

   1. gabriellajoss
    gabriellajoss

    Fint skrivet Lollo <3 håller med dig. Tack snälla du, vad fint skrivet. Skickar en stor kram till dig och är så otroligt tacksam över din kommentar. Kände att jag behövde läsa det där just nu. KRAM <3

stats