gabriellajoss

Gabriella Joss

God morgon tisdag!

Och hej fina ni <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Igår var en jobbig dag och söndagen med! Ska försöka göra denna dag bättre och fylla den med saker som gör att jag känner mig stark. Blir massor med jobb, ett mördarpass på gymmet och lite häng med vänner.

Igår var jag annars och kikade på en lägenhet och F och kidsen följde med mig. Fick en jättebra känsla men ska dit och kika igen senare i veckan. Tycker att det är skönt att kolla flera gånger då man oftast missar mycket detaljer under en första visning. Jag ser fram emot att sälja huset nu, få mitt egna och komma igång där. Njuter samtidigt av känslan i vårt hus, sista tiden här och allt vi byggt upp tillsammans. Det är fint men ändå jobbigt. Tycker att hela vår situation känns så fin på något vis. Men ändå sorglig. Det är så dubbelt! Och jag vet också att vi aldrig kommer att förlora varandra helt då vi har två underbara barn ihop och en så fin vänskap i grunden. Så jag känner mig trygg och lycklig i att vi alltid kommer att ha varandra på något vis även om just detta kapitel tar slut här. Jag sa faktiskt det till F senast igår, att han är det bästa som någonsin har hänt mig i mitt liv och att jag aldrig hade varit precis där jag är idag utan honom. Är så tacksam för att vi har fått ha varandra och att vi har vuxit upp tillsammans. Vet inte var jag hade varit om inte han hade kommit in i mitt liv under hösten 2010. Så ja, det är så sorgligt allting men samtidigt så fint. Vi vet att detta är rätt för oss och att det kommer att bli bra för oss.

Önskar er en fin dag. KRAM.

Bästa i världen att få vakna upp såhär med kidsen. Älskar att samsova!

Jolie nattade och pussade fåret igår i typ en kvart, haha. Sötaste hjärtat! Hon är så himla tidig med allt och pratar jättemycket, gör sig förstådd och är i en sådan mysig ålder just nu!

Hade lässtunder i vanlig ordning igår.

Gled runt i mitt snygga set från Aim´n sportswear =) 

Denna är förresten mitt nya beroende! Perfekt att bara spraya lite när man vill smörja in sig men kanske inte riktigt har tid eller ork för att göra det. Tips, tips! Och doften älskar ju jag. Hade alltid denna som body butter förut (typ tio år sedan, hehe).

Fick hem så fina kläder nu inför hösten till kidsen! Hur gulligt är inte det fodrade regnstället med körsbär!?

Jolie fick inviga en varmare mössa som hon bara ville slänga av sig hela tiden. Så har hon alltid gjort. Hon hatar verkligen att ha mössa. Bara vissa, tunna mössor går hon med på men det funkar ju inte på vintern..

En smygkik på lägenheten. Visst är den mysig!? Kan verkligen se mig själv här med den gröna väggen ommålad till kalkfärg i grått och massor med gröna växter och ljus inredning + svarta detaljer. Älskar takhöjden och att rummen känns så sjukt stora.

Efter visningen tog vi en fika och sedan drog jag och tränade.. Mötte sedan upp min fina vän Jeanette för middag.

Blev massor med tjejsnack och sedan tog vi en fika efteråt med. Kom hem vid 22, jobbade en stund, tog en lång dusch och somnade gott mellan mina ungar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats