gabriellajoss

Gabriella Joss

Enklaste plåtmaten

Alltså jag älskar ju när saker går snabbt och jag har typ oftast inte heller tid att stå i köket länge. Iallafall så måste jag verkligen tipsa om detta om ni vill ha något suuuupersnabbt, hälsosamt och snabblagat. Kanske inte superfin mat som ser jättegod ut men det var den, haha. Och jag har ju lovat att visa mer vad jag äter!

Du behöver: 

Kikärtor

Sötpotatis

Spenat

Fetaost

Persilja

Salt

Peppar

Chiliflakes

Gör såhär: 

Skala sötpotatisen och skär i bitar, lägg i en skål och blanda med olja och lite flingsalt. Häll ut på plåten och häll över kikärtorna, spenaten (körde bara fryst) + smula över fetaosten, salta, peppra och krydda med chiliflakes. Körde in i ugnen på 220 grader tills allt var färdigt och så gjorde jag halloumi sticks från Fontana till (också i ugnen). När allt var klart i ugnen så klippte jag över persilja! Till maten hade vi srirachamajo  och så gjorde jag en sås på crème fraich med chilismak + fetaost (blanda bara ihop det) till kidsen. Den är dock inte med i bild men det blev sjukt gott med den med! Tips, tips =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats