gabriellajoss

Gabriella Joss

Just nu

– Har insett att jag på riktigt är typ klumpigast i världen. Hade redan lite koll på det men har verkligen fått känna av det ordentligt på slutet. Har gått in i en skylt, klivit i hundbajs, råkat ställa mig upp rakt in i en maskin på gymmet så att jag har blåmärken, haha.. Listan kan göras lång =)

– Har börjat köra lite pass och tycker att det är så kul! Kommer att byta gym nu när jag ska flytta och det blir helt klart ett med mer pass som man kan boka in =) Föredrar dock fortfarande att gymma men det är ju kul med lite omväxling. Har flera vänner som vill ha med mig på pass också så det blir ju perfekt!

– Kan inte bestämma mig gällande lägenheterna jag tycker om! Den ena är större och mer långsiktig men en halv miljon dyrare i utgångspris + dyrare hyra. Även mer orenoverad trots att inget behöver göras om utan mer bara äldre kök osv. Den jag gillar lite mer har sämre planlösning men är 100% nyrenoverad + lite mindre. Kände mig verkligen hemma direkt jag kom in i den sistnämnda men samtidigt så kan det lika gärna bero på möblerna och annat? Eller? Läget är lika bra på bägge och dom ligger väldigt centralt. Högt i tak, sekelskifte, öppen spis, fina, bevarade detaljer.. Gillar båda på olika sätt! Ska försöka lösa mina tankar kring detta denna vecka då det nog är budgivning rätt snart. Tror nog kanske det blir den större och dyrare ändå bara för att det alltid är skönt med mer yta!

– Många skriver att ni vill ha en frågestund här på bloggen och jag har ju kört det på instagram (storyn). Kom dock på att många som följer mig där inte följer mig här inne och tvärtom. Så vill ni ha det? Kommentera gärna eller klicka på hjärtat så kanske vi kör en sådan =)

– Det slog mig också att jag har spärrat kommentarerna här inne, haha.. Satt och funderade på varför jag inte får några kommentarer men insåg rätt snabbt att jag spärrade den funktionen helt när jag gick ut med skilsmässan. Typiskt mig. Nu ska det gå att kommentera igen om ni vill göra de!

– Nu närmar sig husvisningarna och jag måste rensa ur både förråd och garderober innan det då jag bara tryckte in allt möjligt där inför fotograferingen. Känns så segt att få tag i men jag och F ska hjälpas åt och så får vi lie hjälp av vänner med.

– Jason har börjat sova i sitt egna rum och VILL göra det. Det är typ värsta sorgen för mig! Han har ju gjort det en gång förut med men ångrade sig och ville sova hos oss igen.. Men nu är han helt inne på att han ska vara stor och sova själv. På morgonen smyger han dock in till oss och ingen njuter mer än jag då. Och så frågar han alltid om det är morgon eller om han får lägga sig hos mig och sova en stund. Älsklingen!

– Jag skulle egentligen ha åkt till Stockholm både denna veckan och nästa men då det är så mycket annat nu med livet och allt som ska roddas med så stannar jag här i Umeå =) Försöker styra allt jobb och möten till videosamtal istället. Det funkar det med även om det hade varit enklare att vara på plats.

– Har dock två resor att se fram emot nu mot slutet av oktober och en är faktiskt till just Stockholm för ett stort jobb som jag ska göra (är sååå peppad och nervös) och så ska jag på en liten tjejhelg med några av mina underbar brudar! Vi ska dansa, festa, sova, ta det lugnt och äta gott =)

– Jasons kalas närmar sig med stormsteg och jag känner typ att jag inte riktigt räcker till gällande något just nu. Är så mycket att tänka på, skriva på, fördela, fundera på osv.. Men snart lugnar det sig lite är jag övertygad om. Blir väldigt mycket i överlag nu i oktober med hjärtkontroll, bankmöten, husförsäljning, planering av nytt hem… Ja, ni fattar =)

– Misstänker att jag har fått mitt första hål i tänderna någonsin! Hur känns det att ha hål i en tand? För mig ilar det massor när jag äter choklad eller något surt. Och så gör det ont och värker i den tanden när jag biter ihop. Helt sjukt ändå att jag inte haft hål i tänderna någonsin under mina 24 år.. Och då är jag sämst på att borsta tänderna och äter ju en hel del socker och så..

Har börjat känna att jag ändå gillar hösten också! Så mysigt med alla löv och fina färger. Tänker mycket på hur det kommer att kännas att sitta ensam i lägenheten om kvällarna, ha massor med tända ljus, en stor kopp te och något bra på tv. Så mysigt! 

Mina älsklingar! Dom ska alltid hälla ut precis all play doh på golvet. Tar en evighet att städa men det är ju så värt det då dom verkligen älskar att leka så.

Hängde med min lillebror och kikade på mattor på IKEA! Är kär i dom som ni ser ovanför. Kanske blir en sådan om det saknas matta i något rum när jag flyttar. Och så åt vi middag tillsammans. 

Äter fortfarande smash typ varje dag! Hörde att det hade kommit större förpackningar nu! DRÖM!

Umgåtts med en av mina vänner från högstadiet ett par gånger nu på senaste och vi har verkligen världens bästa vänskap! Ni vet när ingenting förändras fast det ibland går ett år mellan gångerna som man ses. Vi babblar på precis som om ingenting och så har det alltid varit med oss. Är så enormt tacksam över alla fina relationer jag har i mitt liv! Har så mycket bra vänner att jag nästan inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna dom alla. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats