gabriellajoss

Gabriella Joss

Vinterskor

Körde på säkra kort och köpte exakt samma vinterskor till barnen som förra året. Tycker dessa är sååå bra och dom svarta som är till Jason är så enkla att dra på att han lätt kan göra det själv. Och det underlättar ju en hel del! Jolies är supervarma och gosiga och hon går själv till hallen och tar på dom hela tiden så det är ju bra betyg =) Förra året hade hon dom i storlek 21 och nu har vi köpt i storlek 23. Jason har storlek 30 på sina och det känns ju bara helt galet. Var tar tiden vägen!? Vi mätte faktiskt foten i butik och jag som trodde att vi skulle köpa 28/29 blev helt chockad när hon som hjälpte oss sa att 30 blir perfekt. 

Och så fick han välja sina egna vantar inne på Stadium med och det blev dessa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats