gabriellajoss

Gabriella Joss

Till sovrummet

Inlägget innehåller annonslänkar

Har klickat hem en ny sängkappa och nya gardiner till sovrummet. Sängkappan som vi hade var lite för kort då jag hade råkat tvätta den för varmt efter att Jolie kissade på den (haha) och gardinerna som jag hade släppte i sömmarna trots att dom var så nya och då ville jag såklart skicka tillbaka dom. Ska också få in lite mer växter i sovrummet och sätta upp lite grejer på väggarna för att få det mer ombonat. Blir lite rotting och mer naturliga färger och material. Vill också beställa sängkläder i linne som är beiga. Tror det hade blivit jättefint till väggfärgen.

Sängkappa – HÄR

Gardiner – HÄR (jag köpte vita!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Så fint och mysigt det kommer att bli! Jag är också inne på lite beige och rotting för att balansera upp grå i hemmet. Så snygg kombo! Lycka till med sovrumsprojektet! Hoppas att du får en fortsatt fin dag! Ta hand om dig! Kram Christina

stats