gabriellajoss

Gabriella Joss

Torsdag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Idag blir en riktig hemmadag och jag ska passa på att vara lite ledig med Jolie. Jag tar ju ut lite föräldradagar nu under tiden som jag är mindre aktiv här på sociala medier och det känns fint att kunna ge henne 110% av mig och min tid. Hon är lite småsjuk fortfarande så då känns det också extra viktigt. Har verkligen börjat prioritera min tid så som jag tror blir mest rätt för mig och barnen. Nu när jag har dom mer sällan så vill jag verkligen kunna vara fullt närvarande när vi är med varandra. Jason ska iallafall till föris i ett par timmar och i eftermiddag får vi besök.

Gårdagen såg ut såhär:  

– Storhandlade på nätet. Längtar tills jag får bil och kan åka och handla i butik istället =)

– Fixade två samarbeten som skulle in! F var här och hjälpte mig lite. Han är bäst!

– Umgicks med Tove och alla barn. Vi åt middag ihop! Älskar när man är som familj och kan ses bara sådär och vara helt avslappnade alltid. Jag har världens bästa vän och att barnen också har fått bästa vänner i varandra och är födda samma år känns ju nästan som en dröm som är för bra för att vara sann.

– Tränade en timme. Behöver verkligen min träning och jag blir så pigg och full av energi. Kände mig som en zombie när jag kom till gymmet men var sååå glad och peppad efteråt.

– Såg ikapp Bachelor! Har missat alla veckans avsnitt så under kvällen fick det vara på i bakgrunden medan jag städade och satt vid datorn.

Önskar er en jättefin dag! Stor kram!

Mina älsklingar! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats