gabriellajoss

Gabriella Joss

Mitt hjärta

Min älskade lilla tjej! Gör typ ont i hjärtat att se dessa bilder för hon är verkligen världens finaste. Hon tog på sig tomteluvan för några dagar sedan och gick runt och sa “ho ho ho” som tomten. Hur gulligt!? Är så kär i henne och det är så fint att se henne utvecklas, växa och bli en alldeles egen liten människa allt mer för varje dag. Jag får så ofta höra att hon är lik mig och jag blir så himla stolt varje gång. Så tacksam över henne och hennes bror. Och extra tacksam över att hon fortfarande får må så bra trots att alla trodde motsatsen när hon föddes. Hon är så stark och hon inspirerar mig varje dag till att våga leva livet till fullo och vara orädd. För det är precis det hon gör och det hon är. Min fina, fina Jolie <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne Andersson

  Nyfiken på hur ni gör med Jolie de dagar på veckan som Fjodor har barnen. Hon har väl ingen barnomsorg ännu och han pluggar/jobbar väl?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Han är hemma med henne då och pluggar hemifrån eller så får han hjälp av mig eller sin mamma 🙂 kram <3

stats