gabriellajoss

Gabriella Joss

Ny vecka

Hej vänner!

Alltså förlåt för KASS uppdatering men lovar er att det blir bättre från och med idag. Vet ni varför? Jag fick mitt körkort i fredags! SÅ skönt att kunna släppa det nu och bara leva vidare, haha. Känns så bra!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och är så peppad på denna vecka. Ska möta Tove strax när jag har lämnat kidsen på föris och fika, prata ikapp och bara mysa. Har saknat henne såå! Hon jobbar massor nu så vi hinner inte alls ses som vanligt. Och att prata i telefon är ju inte riktigt samma sak. Efter det ska jag träna och sedan sätta mig någonstans och jobba. Och ikväll ska jag gosa med mina barn och bara vara. Gjorde det enkelt för mig och storstädade hela huset, betalade räkningar och tvättade igår så alla måsten är gjorda. Bästa starten på veckan när allt bara är rent och fräscht!

Annars då? Ska till Stockholm en sväng den 28e och en gång till den 30e så det är jag så peppad på. Och så har jag massor med annat kul inplanerat med. Älskar livet just nu och det känns som att allt bara rullar på väldigt bra. Väntar bara på att något ska gå dåligt, haha.. Ni vet den där känslan av att saker nästan är för bra och att det är för bra för att vara sant? Känner mig så himla sprudlande, pirrig och peppad på precis allt som jag är i nu och som ligger framför mig. Tacksam för att få leva och forma mitt liv precis som jag vill, skapa nya mål, följa mina drömmar och ha två underbara ungar att älska. Livet har ju varit rätt upp och ner sedan vi gick isär men nu börjar jag landa allt mer och precis just nu så mår jag bara så bra. Ska njuta så länge det varar.

Kram på er. Ha en fin, inspirerande och härlig start på denna vecka =)

F kom hit i helgen och hjälpte mig att bygga ihop (läs: byggde ihop helt själv) Jasons bob. Så nu kan han åka! Och det har äntligen kommit lite snö.

Fick hänga med grannarna under fredagskvällen och dom överraskade med vin och choklad för att jag hade klarat körkoret. Dom är för fina!

Har tränat massor i helgen. Känns som att minuterna på gymmet bara försvinner just nu. Tappar helt bort mig i musiken och mig själv, kollar på klockan efter en stund och så har det gått en timme.. Hur sjukt?

Ungarna fick följa med mig och posta lite brev, hämta lite paket och så köpte vi lite fredagsgodis med. Jag har haft barnen lite extra denna helg och det har jag uppskattat så mycket. Nästa helg ska jag på födelsedagsfest och då ska F ta lite av min barntid. Så skönt att man kan hjälpas åt och bolla lite tid fram och tillbaka mellan varandra.

I lördags hade vi tjejmys hemma hos och jag höll typ på att bränna ner huset, haha. Kanske inte riktigt men det var så läskigt! Skulle för första gången göra en egen brasa och det slutade med att det var svart rök överallt. Ringde över grannen som kom och räddade oss! Och vi fick en fin och mysig eld till slut + massor med gotta på det. Hela kvällen bestod bara av prat om allt möjligt och massor med skratt. Kvalitetstid när den är som bäst. Senare på lördagsnatten åkte jag hem till en av mina bästa vänner och sov över och så satt vi uppe och pratade långt in på morgonen + åt mat från MAX. Efter alldeles för lite sömn så väntade hotellfrukost under söndagsmorgonen:

Vi har haft besök av en fotograf i helgen med och fotat både inne och ute:

Kolla vad fint det var ute – magiskt!

Barnen fick var sin guldmedalj också för att dom hade varit så duktiga under fotograferingen. Dom var så glada!

Alltid sova nära, nära.

Avslutade söndagskvällen hos en av mina tjejer och hon gjorde så goda biffar till middag + massor med potatis, sås och sallad. Mmm!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  Hej
  Grattis till ditt körkort 🙂 har du några tips? Har börjat övningsköra och vill gärna ta körkortet snabbt. Hur många körlektioner hade du via skolan / privat ? 🙂

 2. Tracy

  Grattis till körkortet! Måste bara fråga, vart är den där korgen som du har plädar i ifrån? Har letat efter en liknande länge men alla är typ för små.

 3. Cissi

  En sån lycka! Körkortet, och bilen. Stort grattis!! 😍😀🥰

  Vilken härlig bild på Jason då han gör grimas ute i snön 😄

 4. Lea

  SÅ snygg bil, dock blir vita bilar SÅ smutsiga så räkna med att få tvätta den OFTA. Hur mycket kostade den? Vad är det för märke? Stor kram!

 5. Johanna

  Grattis till körkortet! Visste att du skulle klara det 😊
  Jag mår rätt sämst vill bara gå i ide typ… Ingen motivation till o gå upp o inget känns kul. Men blir väl lätt så i januari… Skulle börja träna men gjorde illa handleden på jobbet :/ Men men kämpar på…

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åh vad du är snäll <3 Förstår verkligen 🙁 Heja dig, du är grym!! Hejar på dig och det blir bättre, lovar <3

 6. Sarah

  Mysigt ni haft det!
  Min vinterjacka har gått sönder och jag undrar om du kan rekommendera något bra märke som har bra kvalitet och värme på sina vinterjackor? Eftersom du bor uppåt där det är lite kyligare (bor själv i Stockholms området) så tänkte jag att du har lite bättre koll☺️Kram!💕

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   SVEA gillar jag, har en jättevarm därifrån 🙂 annars kör jag typ jackor från nelly och lite teddyjackor och så.. Är inte så brydd om märke så länge dom är varma! 🙂 KRAM <3

stats