gabriellajoss

Gabriella Joss

Torsdag

Hej fina och god morgon <3

Är allt bra med er? Jag mår bra! Idag har vi en hel eftermiddag planerad med några vänner på Leos lekland och sedan ska vi hem till dom och käka middag. Så mysigt!

Annars är dagens planer: 

– Skriva ut, skriva på och skicka in ett avtal för ett jobb jag ska göra.

– Signa ett avtal online

– Jobba!

– Träna

– Laga min trasiga nagel

– Vika och gå ut med all tvätt som jag tvättade igår

– Vattna alla växter

– Hämta ett paket med vårkläder till barnen som jag har beställt (i know, jag är ute i god tid men det är skönt att ha det klart)

Önskar er en fin dag! KRAM!

Plåtade för PUMA och Intersport igår! Fick fint väder fotograferingen till ära.

Sedan blev det lunch, fika och planering av jobb inför kommande vecka.

Kollade på ny dator! Har haft min sedan 2015 och den är totalt KASS och funkar knappt. Ändå envisas jag med att fortsätta använda den tills den ger upp helt.

Såhär gömmer jag godis och kakor från barnen nu för tiden. Dom har börjat gräva i skafferierna själva och plockar för sig fast jag säger nej. Eller ja.. “Dom” är egentligen Jolie. Jason är rätt bra på att lyssna faktiskt. Igår hittade han dock min hemliga godisgömma så nu är det dags att hitta en ny. Funderar på att ställa upp den på badrumsspegeln, haha.. Platser som har använts tidigare är högst upp i köksskåpen, bakom gardinen (på fönsterbrädan) eller bakom soffan. Var gömmer ni godiset från kidsen?

Lite extra energi innan gårdagens gympass.

Åt ju middag hos Tove men kom hem och åt middag nummer två strax innan midnatt efter att jag hade städat, tvättat, nattat barnen och jobbat klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Hej! Detta kanske inte hör ihop med ditt blogginlägg men jag är såå nyfiken på hur ditt bloggande starta! Har du någon möjlighet att kanske dela med dig av hur det hela började egentligen? Jag själv älskar att fota och ibland blogga men skulle vilja ha lite tips och trix. Din blogg är en stor inspirationskälla för mig så blir extra nyfiken av att få höra hur allt gick till för dig! =) kram!

 2. Nicole

  Vi brukar gömma godiset i de övre köksskåpen. Ingen risk att barnen varken ser eller kan komma åt godiset då 😛

 3. Maria

  Tips: Ha inte godis i badrummet då det blir fuktigt där så smälter sockret etc 😛 Testa högst upp i garderoben kanske? Vi brukar ha godis i skåpen över kyl och frys där min mans kusiner inte når eller hittar.

 4. Mickan

  Har också barn som är grymma på att leta upp godisgömmorna, så jag har helt enkelt börjat gömma det i andra förpackningar. En müslikartong, en pastakartong, allt där dom absolut inte kommer leta 🙈

 5. Emma

  Hej ska börja träna och undrar om du har några tips på bra träningsskor. Kommer att gå på pass mest. Tack för en bra blogg. Älskar att läsa om allt du gör. 😊 mvh Emma

 6. StrongerLife

  Så snygga puma kläder!!!
  Härlig dag du har framför dig.
  Ny dator hade suttit fint men så länge min funkar känns det onödigt, min är äldre än din men den funkar.

stats