gabriellajoss

Gabriella Joss

Alla <3 dag

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår bra och ska jobba bort ett par timmar nu innan det är dags att möta upp en av mina bästa vänner. Vi ska storhandla MASSOR med mat och sedan bara hänga i soffan hela kvällen, prata, kolla på tv och trycka i oss tapas och gotta tills vi inte kan stå typ, haha.

Har hunnit jobba lite på förmiddagen också och tog en paus för ett benpass på gymmet. Handlade också var sin alla <3 dag-present till kidsen. Det är ju deras pappas dag idag men vill ändå ge dom något och uppvakta dom lite. Ska uppvakta mig själv också (hehe) och unna mig ett par nya skor men kan inte bestämma mig för vilka jag ska köpa..

Blir kanske några av dessa men är inte helt säker än! Ska fundera lite och köpa lite senare idag.

Har typ aldrig varit så svettig som jag var efter dagens pass. Körde ingen vila alls mellan övningarna utan köttade bara på. Kunde knappt ta denna bild för min hand skakade så mycket, haha.

Igår var vi på Leos och Jason var så omhändertagande som storebror. Tog Jolie i knät i kanorna, såg efter henne och var bara allmänt fin. Älskar honom så mycket. Min duktiga, stora kille!

Sedan hängde vi med hem till vännerna (som var med oss på Leos också) och blev bjudna på så god middag.

Imorse önskade barnen pannkakor till alla hjärtans dag-frulle så jag gjorde dom enklaste banapannkakorna jag vet. Brukar annars köra med lite havregryn, mjölk osv för att det ska bli matigare men dessa går SÅ snabbt.

Du behöver: 

4 ägg

2 mogna bananer

Vaniljpulver

Gör såhär: Mosa allt med en gaffel eller mixa och stek i smör. Vi åt våra med kvarg och bär. Mums!

Annars är jag sjukt peppad på helgen. Imorgon ska jag ge mig själv sovmorgon, träna, ta en låååång dusch, äta någon god middag, möta upp Tove och fixa mig länge och sedan dra ut och dansa tills det stänger. Förväntar mig att fötterna ska värka i taxin på väg hem =) Och söndagen blir lugn och jag tänkte bara träna, städa och jobba. Kanske hinner med en träff med någon vän med. Vi får se! Önskar er en underbar fredag och helg. Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Ett tips på sneakers är Hoka One One Clifton 6, dom är heeeelt magiska!! Passar både som vardagsskor och löparskor, och de känns som att gå/springa på moln! Jag har de vita med rosè detaljer, såå fina!

  2. Anna

    Har ett par adidas falcon skor och det är dom skönaste skorna jag någonsin haft, som att gå på moln! Ha en fin alla hjärtansdag 🥰

stats