gabriellajoss

Gabriella Joss

Tre nya

1. Denna jacka köpte jag i Göteborg för ett tag sedan men har helt glömt bort att visa er. Visst var den fin!? Föll för den direkt. Har dock inte hunnit använda den så mycket då jag hängde bort den och glömde den (!?) men nu när jag hittade den igen så blir det ändring på det. Den kommer från ZARA.

2. Denna fina stickling fick jag av min älskade Jeanette sist vi var där och åt middag. Tycker att bladen är så himla fina!

3. Minns ni att jag frågade er vilka skor jag borde köpa? Det blev dessa till slut! Fick så mycket tips om att dom är så bekväma och lätta på foten och det är dom verkligen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Det är ett palettblad, sticklingen. Finns hur många palettblad som helst. De är så fina, tacksamma att ha då det växer så galet mycket och lättskötta. Tex plantagen. De växer så mycket efter du köpt dom.

stats