gabriellajoss

Gabriella Joss

HOME

Är inne i en period där jag vill piffa till hemma. Det kliar i inredningsfingrarna och jag vill pyssla med växter, fina textiler, ljus och annat kul. Hann en sväng i butiker igår då jag var barnfri och inspirerades massor.

Hur fin är inte denna soffa!? Ville ha den när vi skulle köpa soffa men F röstade ner mig, haha. Ska jag någon gång köpa en ny soffa så blir det nog denna fast i annan färg. Magiskt fin och i linne som jag älskar.

Såååå mycket fint! Älskar naturnära färger, korgar, rotting och beiga nyanser.

På övervåningen är jag fortfarande förälskad i den enorma mattan i allrummet. Skulle kunna tänka mig en likadan på nedervåningen fast beige.

I badrummet uppe så har jag mycket svart/naturfärgat + gröna växter. Tycker det blir så fint till allt klinker och kakel som går i vitt och ljusgrått.

Kontorets krukor ekade tomt så jag köpte hem lite växter + en stor säck jord igår och planterade. Ska visa er slutresultatet sen! Är såå nöjd!

Här är för övrigt krukorna som jag fyllde! Tycker det är så fina att bryta av med lite tegelrött. Har också senapsgult inne på kontoret på krukor och vaser och det blir så snyggt till dom greiga väggarna och betong + svarta detaljerna.

Tycker om mitt sovrum så mycket också. Ska piffa till där inne med lite mer rotting och detaljer i naturfärger. Tänkte försöka fynda på loppis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hur gör du när du planterar blommorna? Tar du bort ”innerkrukan” de sitter i och bara planterar dem i jord i ytterkrukan?😄 står de sig bättre då?

   1. Therese

    Kan du inte visa i ett inlägg hur du gör när du omplanterar?😄 alltid trott att växterna ska vara kvar i den plastkrukan som de har när man köper dem och man ställer den direkt i en ny kruka. Men är helt värdelös på allt vad växter heter haha!

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Alltså drar och pillar bara loss den ur den krukan som man köper den i och häller jord i en annan kruka som jag vill ha blomman/växten i. Och så stoppar jag ner växterna och trycker till lite. Superlätt!! Kram <3 <3

   1. Malin

    Du har det så otroligt fint och mysigt där hemma. 😍 vilket bestå skåp är det du har på väggen där på sista bilden?

 2. Elin

  Håller nog med F angående soffan 😂 men smaken är som baken, eller hur? Älskar din stil i övrigt! Skulle kunna kopierar av ditt hem rakt av.

 3. Linda

  Konstig fråga men vad förvarar du i skåpet inne i ditt sovrum? Jag vill ha detta skåp i hallen men det är så svårt när det inte är så djupt att veta vad jag ska förvara där i…skor på längden kanske haha…likaså det där gråa skåpet på övervåningen hur ser det ut där i? behöver inspiration av förvaring, kram 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Typ böcker och sladdar och hudkräm och sådant <3 Tror det blir svårt att ha skor i det vita jag har. Det är inte alls djupt! Men det grå är rätt djupt. Har massor med handdukar, lakan och kuddar där. Kan säkert visa bild längre fram <3 KRAM 🙂

 4. Christina

  Så kul med inredningsinspo! Så kul att inreda ju, lite eller mycket! Eller bara att flytta om olika inredningsdetaljer tex tavlor, växter eller kuddar. Det är ju helt gratis… och kan göra stor skillnad och ge förnyelse. Vilken affär är du i? Ser ut att vara mycket fint! Ha en fin helg! 🥰Christina

 5. Ida Rehnsbo

  Åh vad heter färgen i kontoret?🥰 Ska måla om om någon vecka och har hittills köpt 7 färgprover… men ingen får den där perfekta nyansen på väggen 🙈 På bilden såg din sjukt fin ut!!

 6. Sara

  Så fint! Man blir riktigt inspirerad. Undrar vart häng-skåpet på sista bilden är köpt? Riktigt snyggt 🙂
  Kram Sara

stats