gabriellajoss

Gabriella Joss

Känslan av att komma hem

Efter att jag har sovit borta så är det alltid lika fint att få komma hem. Det slår mig gång på gång hur mycket jag trivs precis där jag bor idag och att jag verkligen känner mig just hemma. För mig är det en obeskrivlig känsla.

Det absolut bästa med mitt hem: 

– Takhöjden. Har 2,70 i tak och det är ett tillval som jag inte har ångrat en sekund.

– Alla gröna växter. Jag vet inte varför men som ni vet så är jag besatt av växter. Tycker det blir så hemtrevligt, luktar så fräscht hemma, ser så fint ut! Älskar det.

– Att barnen har ett lekrum på nedervåningen. Tycker att det är så skönt att kunna laga mat men ändå har koll på dom. Hade dom varit på övervåningen och haft ett rum där så hade man ju haft noll uppsikt över dom vilket inte hade fungerat. Bor jag kvar här i framtiden så vill jag dock riva det rummet och väggen mellan vardagsrum/lekrum. Då blir den sociala ytan större! Men det får bli i framtiden om jag bor kvar här och barnen är större.

– Den inbyggda garderoben i hallen är jag så otroligt nöjd med. Tycker att F är helt otroligt duktig som byggde den bara sådär. Resultatet blev över all förväntan och nu ryms barnens och mina ytterkläder + skor där utan problem. Bra förvaring är så viktigt.

Någon mer som håller med om att borta är bra men hemma är absolut bäst? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  En komisk kommentar kanske, men tycker att du har det väldigt fint hemma hos dig och då blev jag lite förundrad över din kyl/frys och allt som satt uppsatt där. Jag har en liknande stil som du i vårt hus och det värsta jag vet är typ kylskåpsmagneter och saker där. Den bilden gick liksom inte ihop med mitt intryck av dig. Hahaha Kommentar på det?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha 😉 det är för barnens skull! Får panik av att kolla på mitt egna kylskåp men dom älskar det! 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår! Och är också orolig. Men jag och F har pratat ihop oss och vi tror att det kommer att gå bra oavsett och att det är värt att åka. Har betalt så mycket för resan och hade vi bokat idag hade vi ju nog väntat med att åka tills det lugnat sig. Men nu är det ju som det är.. KRAM

 2. Evelina Kyrk

  Hej!

  Det är så fint hos dig! <3
  Undrar en sak, hur många timmar går dina barn på fsk? Mina är i samma ålder, och har precis börjat nu på fsk. Men funderar redan på att de kanske skulle gå lite mer timmar för vi driver eget och har såååå mycket att göra. Idag går de 15 timmar i veckan, funderar på 25…. men får SÅ dåligt samvete. men som det är nu jobbar jag hela kvällar/helger och man orkar typ inte. och har INGET liv haha. fan vad gör man liksom. Skulle kunna jobba 200% men det går ju såklart inte. Du vet nog hur jag menar eftersom du också är egen! Man kan ju typ jobba jämt.

  Kram på er

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   TACK! Åh, det viktigaste är att du mår bra och hinner med det du behöver om dagarna!! <3 barnen klarar sig! <3 Mina går oftast typ 9.30-15.30! Kram kram <3 heja dig, följ ditt hjärta.

   1. Evelina

    Åh jag vet men är så svårt att tänka så! Bara för att man på ett sätt har ett val. Går dom mån-fre?
    Kram

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Ja precis! 🙂 Det gör dom! Tycker du ska göra det som känns bäst i hjärtat. Man kan ju alltid ändra sig, kram <3

     1. Evelina Kyrk

      Kanske tillochmed är bättre att barnen går fler dagar i veckan, för nu upplever jag att dom känner sig lite nya nästan varje tisdag. Att det går 4 dagar emellan är ju mycket för små barn!
      Tittar ut genom fönstret här nu och känner att jag gärna hade packat ner mig själv i er resväska i helgen hahaha vill också ha värme sol och bad!! <3 :'D
      kram

     2. gabriellajoss
      gabriellajoss

      Jamen visst är det så 🙂 Bra för dom med rutiner också såklart så blir win win för alla! 🙂 Men åååh du är så välkommen att packa ner dig här 😉 KRAM fina du <3

 3. Maria

  Älskar också att komma hem men just nu renoverar vi båda våra badrum så hela vårt hem är täckt i plast och fullt med damm. Så just nu vill vi helst bara att det ska vara april och att allt ska vara klart så att vi kan städa rent 😛

stats