gabriellajoss

Gabriella Joss

Fritt tillsvidare hos Albert!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Nu när allt fler föräldrar stannar hemma med barn och till och med flera skolor stängs runt om i landet så är jag så glad över att kunna berätta detta: Albert vill stötta alla barn och unga med sin läxhjälps-tjänst helt gratis tillsvidare –  Hur bra!? Ni kommer direkt till hemsidan HÄR för att prova på Albert samt läsa mer om tjänsten.

Vi älskar ju Albert här hemma och har använt det massor nu under dagarna hemma. Jason älskar att mysa ner sig i myspölen i lekrummet eller i soffan och träna på olika matteövningar. Det jag tycker är så positivt med Albert är att dom följer läroplanen vilket gör att det blir otroligt lärorikt för barnen. Och samtidigt är det superkul och pedagogiskt! Bättre än så kan det ju inte bli!!? =)

Albert är alltså en digital mattelärare för barn mellan 3-16 år. Albert har tusentals övningar och animerade videos som hjälper barnet att förstå matematiken som barnet behöver kunna för just sin årskurs. Det bästa med Albert är att det har utvecklats av erfarna pedagoger, lärare och forskare för att kunna lära ut matte på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt.

Just nu har över 150.000 familjer valt Albert som sin digitala mattelärare och jag är övertygad om att ni kommer att bli lika nöjda som vi.

HÄR kommer ni direkt till hemsidan för att testa Albert helt fritt tills vidare!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Hej jag tänkte testa Albert som du tipsade om. Det står att det är gratis så varför måsre jag skriva in mitt kontokort 🤔😊

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Man skriver in det för att det är gratis tills vidare just nu men det kommer ju inte alltid att vara det <3 kram

stats