gabriellajoss

Gabriella Joss

Hej på er!

Och hej onsdag!

Hoppas att allt är bra med er. Idag är jag barnfri för första gången denna vecka och det känns faktiskt skönt. Barnen har verkligen tagit ALL min kraft dom här dagarna och inte för att dom är jobbiga utan mer för att jag försöker hålla mitt engagemang på topp samtidigt som jag får 3993 andra saker gjorda. Och så ska man ta fram och bort mat och fika hundraelva gånger, torka rumpor, byta blöjor, passa upp på, uppfylla alla behov och försöka underhålla.. Jag är slut! Hur mycket jag än älskar mina ungar så måste jag erkänna att jag ska njuta av lugnet nu. Ska träna, jobba massor, sova lite extra och ikväll har jag mysiga planer =)

Önskar er en fin dag! Kram kram!

Igår gjorde jag och kidsen kesoplättar till frulle. Dom älskar verkligen dessa och det är både mättande och hälsosamt! Tips! Och dom var så duktiga och hjälpte till att knäcka ägg och hacka jordgubbar. Mina älsklingar!

Du behöver: 

Fyra ägg

En halv förpackning med keso (hade en stor förpackning hemma så halva den)

Lite vaniljpulver

1 msk fiberhusk

Gör såhär: Blanda ihop alla ingredienser och låt svälla i cirka en kvart. Stek i smör på medelhög värme och servera med färska bär och kvarg eller grädde.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Förstår precis din känsla! Är hemma med min 4 åriga duracell kanin till son, själv, då min make jobbar och inte kan vara borta.. Jag som “ändå jobbar hemifrån och frilansar” får ta hela den här biten själv, förlora all min inkomst, och är HELT SLUT. Jag älskar givetvis min son också precis som du beskriver, men det är extremt jobbigt att underhålla och passa upp! Dessutom har min son någon “mamma trots” så det är bara bråk, bråk, bråk hela tiden. Jag bryter ihop i tårar flera gånger om dagen och känner mig tokig/desperat och så jävla fast!!? Kan liksom inte göra annat än att stå ut? 🙁 hur länge orkar man leva så? Kram

  2. Didi

    Ja alltså man kan älska sina barn men det är ändå så att man behöver få en paus också, för att hinna med annat. annars blir man bara stressad inombords och lättirriterad. Så ta hand om dig nu, njut av din tid och hoppas du hinner med en massa på ett effektivt sätt. Trevlig onsdag. 🙂

stats